Termes i condicions d'ús

Com fer una comanda

Clica al botó “Afegir al carret” que trobaràs al costat de qualsevol dels productes. Pots canviar la quantitat desitjada tant prèviament a afegir el producte al carret com posteriorment (clicant a la part superior dreta “Carret de la compra”). També pots realizar a través de l’aplicatiu “Comanda ràpida”, que trobaràs a la barra d’eines del menú superior o bé enviant un correu a noudiscat@noudiscat.com

 Per a fer una comanda necessites tenir compte a Noudiscat.cat i, si encara no el tens, et demanarem que et donis d’alta omplint el formulari corresponent.

Preus

Tots els nostres preus estan expressats amb IVA (4%, 10% i 21%, segons la tipologia d’article), per tal d’evitar confusions i facilitar la comprensió als nostres clients.

Els nostres clients només són escoles i busquem productes sempre de primeres marques i als millors preus. Comparar mateix article i marca. Gaudiu del 3% de descompte tot l'any, domiciliant els rebuts.

Despeses d’enviament

No hi ha comanda mínima per les escoles (Particulars comanda mínima 60€). Ports gratuïts a toda Catalunya, fins i tot els articles pendents. El 95% dels enviaments són amb personal  i vehicles propis.

Termini d’entrega

La major part dels nostres productes estan en estoc al nostre magatzem i per això podem oferir uns terminis de lliurament de 12-24-48 hores.

Pagament

Tenim disponibles diferents formes de pagament: targeta de crèdit, PayPal, transferencia bancària i rebut domiciliat.

Seguretat

Les dades personals que obtenim durant la seva connexió al nostre lloc web només seran utilitzades per a gestionar la seva comanda. Aquesta informació no serà venuda, ni arrendada, ni divulgarem cap dada personal a tercers.

Al realitzar comandes a través del lloc web noudiscat.com, consenteix que la societat Noudiscat SL utilitzi dades nominatives sobre vostè. Aquestes dades (nom, adreça electrònica, adreça postal, targeta de crèdit, etc...) son necessàries per a poder fer el tractament de les seves comandes.

Garantia

Els productes distribuïts per Noudiscat són de diferents marques i fabricants. Les garanties de cada producte són, com a mínim, les que ofereix cada marca. A més, nosaltres ens encarreguem de fer la gestió de qualsevol incidència entre l’usuari final i la marca.

Un cop superat el període de validesa de la garantia, Noudiscat ofereix serveis de revisió de qualsevol aparell a través dels serveis tècnics oficials de cada marca, sempre oferint un pressupost previ. En cas que no valgui la pena, podem oferim un Pla Renove per la compra d’un aparell nou.

Devolució

En el cas que, per alguna raó, no estiguis satisfet amb un producte comprat, disposes d’un termini de 14 dies per retornar-lo en el seu embalatge original, juntament amb una còpia de la factura, ja sigui enviant el material a Noudiscat o bé portant-lo presencialment a la botiga, i et retornarem els diners.

Contacte

Pots contactar amb nosaltres omplint aquest formulari o bé trucant o enviant un correu electrònic.

Tel:  93 210 10 10

Fax: 93 213 46 91

noudiscat@noudiscat.com

Noves Distribucions Catalanes SL

Pol.Ind.Gavà Park

Carrer de la Creativitat, 8

08850 Gavà

B62092358